10 trükk, amelytől nagyobbnak tűnik a hálószoba

2017. 08. 11.
Profile picture for user Adam
Mazács Ádám
Öt éve már annak, hogy ingatlanirodát nyitottam. Célként pedig azt tűztem ki, hogy ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást akarom nyújtani. Elszomorító látni, mennyire alacsony színvonalú az ingatlanközvetítői szolgáltatás hazánkban. Ebből is adódik az, hogy az emberek többnyire hiányos tudással rendelkeznek ebben a témában. Erre rásegít az is, hogy a legtöbb információ nem érhető el magyar nyelven. Ezért határoztam el magam blogírás mellett, hiszek benne, hogy javítani tudunk ezen a helyzeten. Szeretnék minél több hasznos tudást átadni, hogy az emberek elkerülhessék az ingatlanpiac buktatóit, és zökkenő mentesen jussanak hozzá új otthonukhoz vagy válhassanak meg ingatlanuktól
Lépjünk kapcsolatba!
burano203900-800x640_1496491121.jpg

A LAKÁSKULTÚRA napja (június első szombatja) alkalmából elárulunk 10 trükköt, amelytől nagyobbnak tűnhet a hálószoba.

 1. 1. Használj világos színeket:A világos színek visszaverik a fényt, míg a sötétek elnyelik. Az olyan világos színek, mint a krémszín vagy a szürkéskék árnyalatok és a levendula, jó választás lehet, hogy a kis helyek nagyobbnak tűnjenek.
 2. Tükrök:Fali tükrök segítségével is elérhető, hogy nagyobbnak lássuk a szobát. Boriítsuk be a falat tükrökkel és a hálószoba kétszer nagyobbnak fog tűnni.
 3. Csipkefüggöny:A csipkefüggöny szellős és ezért nyitottság érzetét kelti. Ha meg szeretnéd őrizni magánéleted, helyezz fel nem átlátszó függönyt is.
 4. Rend, rendezettség:Az összevisszaságtól kisebbnek tűnik a szoba – rend egyszer és mindenkor!
 5. Többfunkciós bútor:Ilyen lehet a dívány fiókkal vagy az ágy beépített rakodórésszel. Praktikus ha dobozokban tároljuk holmijainkat.
 6. Minél több fény:Csinálj több helyet, remek megoldás lehte a pontvilágítás, tetőablak felszerelése.
 7. Használj egyszínű színösszeállítást:A bútor, szőnyeg és fal ugyanazon színárnyalatúak legyenek.
 8. Világos plafon:A világosabb plafon kellemes a szemnek és tágasabbnak látszik tőle a szoba.
 9. Vásárolj terjedelmes bútort:Bár elsőre furán hangzik, de egy terjedelmes bútortól, ellentétben a több kicsivel, szellősebbnek érezzük a szobát.
 10. 10. Ne zsúfold tele a szobát:A hálószobát rendezd be praktikusan, a kimaradt űr húzza a szemet felfelé, ettől a szoba nagyobbnak tűnik.

Remélem hasznos információkkal szolgáltam :) Kérdéseit felteheti az elérhetőség menügombra kattintva, vagy közvetlenul fordulhat bizalommal irodánkhoz: www.awreal.sk

Mazács Ádám

 

Új hozzászólás

Egyszerű szöveg

 • A HTML jelölők használata nem megengedett.
 • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
 • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.