Miért válaszd a pénzügy.sk független pénzügyi tanácsadóit?

Küldetésünk van.

Pénzügyi tanácsadóként iránytű lenni a szlovákiai pénzügyi piacon.

Ötven évvel ezelőtt jóformán mindenki „értett” a pénzügyekhez, hiszen elég volt egy takarékszámlát nyitni. Ma viszont már több ezer pénzügyi termék van a piacon: kezdve a hitelektől, a biztosításokon át, egészen a befektetésekig.

Az oktatás már jó ideje nem olyan tudást ad, ami az élethez szükséges. Így, ha van is pénzügyi nevelés az iskolában, az felületes, vagy olyan tanár tanítja, aki maga sincs tisztában a pénzügyekkel. Az ember úgy lép ki az iskolából, hogy nem tud egy spórolási vagy befektetési számlát nyitni, ha azt nem tanulja meg magától – valahonnan máshonnan.

 

Hiába leszünk jó szakemberek, és van átlag feletti bérezésünk, ha a pénzügyek terén nem fejlesztjük magunkat, és nem tudunk eligazodni. Egy átlagember élete során mindössze 8 órát tölt személyes pénzügyei tervezésével, miközben több, mint 80 000 órát fordít a pénze megkeresésére. Mindenki pénzből él, de kevesen tudják azt jól kezelni.

Ezért határoztuk meg küldetésként, hogy ezt a hiányt az oktatásban saját szakértelmünkkel pótoljuk. Sosem késő tanulni, tanácsot kérni, és kérdéseket feltenni! Több mint tíz év és együtt több száz ügyfelünk tapasztalatából tudjuk a megtalálni a legjobb megoldást egy-egy problémára. Mellébeszélés, meggyőzés és költségek nélkül – ahogy egy igazi független pénzügyi tanácsadó csinálja.

 

 


A tanácsadással számos előny jár

 

 

 

Kényelem

Időt és energiát spórolsz. Nem kell végigjárnod az összes intézményt, mindent megoldunk egy helyen. Ráadásul az otthonod kényelméből is konzultálhatsz velünk, offline vagy online.

 

 

 

 

Korrektség

Mindig őszintén válaszolunk a kérdéseidre, mikor hozzánk fordulsz. Független pénzügyi tanácsadóként a Te igényeidet és érdekeidet nézzük, ehhez mérten ajánlunk megoldásokat – rábeszélés és díjak nélkül.

 

 

 

Hozzáértés

Több mint tíz év és több száz ügyfél tapasztalata összpontosul nálunk. Tudjuk, milyen irányba érdemes indulnod, és hogyan hozhatsz helyes döntést. Te vagy az, akinek nem kell már saját hibáiból tanulnia.

 

 

 

Támogatás

A szerződés aláírását követően is folyamatosan a rendelkezésedre állunk. Megválaszoljuk a kérdéseidet, ellátunk tanácsokkal és értesítünk, ha kedvezőbb ajánlatot találunk.

 

 

 

NAPRAKÉSZ információk

Nem kell napokig fórumokat és gyakori kérdéseket böngészned. Nálunk mindent egyszerűen megértesz – a legfrissebb hírektől kezdve a befektetésig.

 

 

All-in-One

Hiteltől a befektetésen át a pillérekig, 32 intézmény egy asztalnál. A piac legtöbb termékét és intézményét jól ismerjük.

 

 

 

 


 

 

 

Olyan embereknek szeretnénk segíteni, akik úgy érzik…

 

👉 szeretnének végre egyről kettőre jutni az életben pénzügyek terén,

👉 nem tudnak egyértelműen eligazodni a biztosítások, befektetések, spórolások között,

👉 kicsúszik a pénz a kezük közül,

👉 fel szeretnének készülni a váratlan kiadásokra, hogy azok ne jelentsenek terhet,

👉 szeretnének rendszeresen félretenni pénzt a jövőre (gyermekeiknek, nyugdíjas éveikre),

👉 el szeretnék kerülni az adósságot vagy kikerülni az adósságcsapdából.

 

 

 

Ezt mondják rólink az ügyfeleink

 

penzugy.sk velemeny
Seres Csaba
Szoftverfejlesztő

Legyen szó befektetésről, , biztosításról, de akár csak egy pénzügyi tanácsról, amire a nem szakmabeli, csak hosszas kutatás után talál választ. Nekem a Pénzügy.sk csapata eddig mindegyikben segített. Köszönöm, és legközelebb is bizalommal fordulok hozzátok.

Kovács Dávid, Pozsony
programozó

Zolinak mar több éve elégedett ügyfele vagyok. Türelmesen es érthetően magyaráz. Engem azzal nyert meg, hogy nyíltan kommunikált mindenféle illetéket, és így pontosan tudtam, hogy nekem mennyi jussom marad a nap végén.

Bartalos András, Dunaszerdahely
földmérő

Zoli a legmegbízhatóbb pénzügyi szakember, akivel az évek során találkoztam, aki teljes mértékben naprakész a szlovákiai pénzügyi piaccal kapcsolatban. Ha pénzügyekkel kapcsolatos tanácsra vagy véleményre van szükségem, bátran fordulhatok hozzá. 

penzugy.sk_velemeny
B. J.

Öröm együttdolgozni Ádámmal, több ez mint pénzügyi tanácsadás. Érthetően, emberközeli módon vezet be a pénzügyek világába, számokkal és tényekkel dolgozik. Ádám nem értékesít, hanem segít. Sikerült együtt megtalálni a számomra legmegfelelőbb megoldásokat, a gyors ügyintézés és tiszta kommunikáció pedig kéz a kézben jártak.

Kosár Réka

Ádám segített átértékelni a pénzügyi portfóliómat és számomra sokkal megfelelőbb termékeket választottunk ki. Díjazom a profizmusát és segítőkészségét.

Baka, raktáros
Bódis Gergely
Baka, raktáros

Azzal a céllal kerestem meg a pénzügy.sk csapatát, hogy iránymutatást kapjak, mégis milyen lehetőségei vannak egy szerényebb költségvetéssel rendelkező dolgozó embernek. Zoli személyében tökéletes embert találtam erre. A kapcsolatfelvétel és a személyes találkozó is gördülékeny volt. Zoli őszinte és érthető magyarázatokkal szolgált minden kérdésemre. A megbeszélés során több témát is érintettünk. Nálam elsősorban a hosszútávú spórolási lehetőségek és a biztosításokkal kapcsolatos fontos tudnivalók voltak terítéken. Józan és hasznos tanácsokat kaptam, mindenféle erőltetés nélkül. Bátran ajánlom mindenkinek, akiben kérdések vagy kételyek merültek fel valamivel kapcsolatban. Jobb kétszer kérdezni, mint egyszer hibázni - tartja a közmondás.

pénzügy.sk_vélemény
Fodor Csilla
Komárom, gépkezelő

Kingával évekkel ezelőtt találkoztam először, a legkellemesebb banki élményem így hozzá köthető. Már akkor feltűnt, hogy mennyire segítőkész és neki maximálisan az ügyfél az első, akár szerződést kötne, akár bontana. Nagyon jó tanácsokat kaptam tőle, aminek azóta többször is hasznát vettem.Ezek után a pozitív benyomások után örömmel tudtam meg, hogy pénzügyi tanácsadóként dolgozik és elkezdtem követni az oldalát, olvasni a cikkeket, nézni a videóit. Neki köszönhetően első kézből tudom meg a leghasznosabb, legújabb pénzügyi információkat, mindezt érthetően, egyszerűen. Amit még kiemelnék, hogy nagyon megbízható, így mindig lehet rá számítani,üzenetben és személyesen is, ami számomra nagyon fontos. Nagyon sokat tanulok tőle és rövid idő alatt nagyon sok pozitív változást köszönhetek neki a pénzügyeimben. Tiszta szívből ajánlom őt mindenkinek.
 

pénzügy.sk_vélmenény
Kiáts László
Pozsony, informatikus

Mikor felkerestem a pénzügy.sk csapatát, már régóta figyeltem az oldalukat, ami nagyon tetszett. Bevallom nagyon zavart, hogy a pénzügyeimben rendetlenség volt, valamit a bankban sóztak rám, valamit az ismerősök adtak el, valami egyedül próbálgattam, de éreztem, hogy nincs benne rendszer. A találkozón pontosan azt kaptam, amit vártam, minden szektort átfutottunk és helyretettünk. Most már pontosan értem, hogy mit, miért és mennyit fizetek. Csak ajánlani tudom, ne féltejetek felkeresni őket. Nagyon kellemes minden találkozó, nem erőltettek rám semmit.

vélemény_pénzügy.sk
Dobsa Fodor Mónika
Ekecs, néptáncos

Kinga profi, végtelenül segítőkész a pénzügyi szolgáltatások terén, maximálisan megbízható a legjobb megoldás megkeresésében. Számomra a legfontosabb az volt, hogy végre egy pénzügyes, akinek értettem a magyarázatát, mert nem mozgok ezen a területen otthonosan.

Penzugy.sk ajánlás
Makki Szilvia
Nagymegyer, óvónő

Kingára a Facebookon találtunk rá. Szükségünk volt tanácsadásra. Segített kalkulálni, megmutatta a lehetőségeinket, mindezt díjmentesen. Bármikor kérdésünk volt, csak dobtunk egy üzenetet és amikor ideje engedte, máris foglalkozott velünk. Érti a fiatalok "egyszerű emberek" nyelvét, mindent érthetően elmagyaráz, negatív, pozítív dolgokat egyaránt, és ez nagyon megnyugtató. Rengeteg dolgot intézett már nekünk, az álom házikónkat is többek között neki és a profizmusának köszönhetjük.

pénzügy.sk vélemény
Hideghéthy Csaba
Somorja, logisztikai menedzser

A pénzügy.sk csapatával 2017-ben ismerkedtem meg egy előadáson. Meggyőződtem róla, hogy szakértelmük kivételes a pénzügyek terén, viszont a lustaságomnak köszönhetően csak 2020-ban vettem igénybe segítségüket, ami az egyik legjobb döntésem volt. Szemem előtt megnyílt a pénzügyi világ, és azóta hatékonyabban kezelem a pénzügyeimet. Ajánlom a pénzügy.sk csapatát mindenkinek, hiszen bármilyen problémámmal gyorsan és hatékonyan segítenek.

pénzügy.sk vélemény
Szegi Szabolcs
Komárom, Business Intelligence analyst

Zolit és a pénzügy.sk csapatát már több éve ismerem, minden esetben számíthattam a profizmusára és az elhivatottságára. Amit a számokkal meg lehet tenni, azt ő megteszi. Ha bármilyen befektetési, pénzügyi kérdésünk van a családban - legyen az hitel, biztosítás, magánmegtakarítás vagy befektetés - nincsen kérdés, kit keressünk. SZámíthatunk a szakértelmére és az idejére. Csak javasolni tudom! 

pénzügy.sk_vélemény
Gaál Attila
Rimaszomban, menedzser

Zolit régóta ismerem, és amikor szóba kerültek a pénzügyek, segítőkészen a rendelkezésemre állt. Átfogó szakértelmével segítségemre volt a számomra legmegfelelőbb termék kiválasztásában. Csak ajánlani tudom.

pénzügy.sk vélemény
Csala Tamás
Komárom, IT munkatárs

Sajnos volt pár rossz tapasztalatom előttük, amit immár látok, hogy más helyeken mennyire a provízióra állítják be a dolgokat. A pénzügyeimet, csakis velük. Érthetően magyaráznak, kedvesek és az esetemben online tudok kezelni mindent, amit szeretnék.

pénzügy.sk vélemény
Mgr. Farkas Bence, PhD.
Gúta, tudományos munkatárs

A pénzügy.sk csapatával már 2018 óta kapcsolatban vagyok. Zolinak köszönhetően eljutottam a konzervatív befektetési termékektől a befektetési alapokon át a részvényekig. Hivatásomból kifolyólag fontos számora, hogy alaposan megismerjem az összes részletet egy adott termékkel kapcsolatban. A pénzügy.sk  csapata nem csupán értékesít pénzügyi termékeket, hanem különböző szemináriumok keretén belül részletekbemenően tájékoztat és személyre szabott stratégiát állít fel saját preferenciáink illetve a pénzügyi piac által kínált legmegfelelőbb termékek alapján.

pénzügy.sk vélemény
Mydlár Gábor
Pozsony, jogász

Amióta ismerjük egymást, Zoli pénzügyekkel foglalkozik. Kétségen felül több éves tapasztalat, kemény munka és megannyi különböző sikeres ügyfél projekt áll mögötte. Így bátran fordultunk Zolihoz tanácsért különböző élethelyzetekben - akár a második pillérről, lakáshitelről vagy befektetésekről volt szó. Bármilyen körülményes vagy nyakatekert kérelmünk akadt, Zoli mindig feltérképezte a rendelkezésünkre álló lehetséges megoldásokat. Kifejezetten hálás vagyok neki, hogy a 2020-as év elején felkeltette az érdeklődésemet a befektetésekkel kapcsolatban, ami azóta is egyik szenvedélyemmé vált.

profilkép
Brunner Attila
Pódatejed, adminisztratív munkaerő

Zoltánt kb. 6 évvel ezelőtt kerestem meg, mert szerettem volna a családomat pénzügyi szempontból is biztonságban tudni. 
Profi tanácsokat kaptam, mint biztosítási, mint befektetési szempontból, és később a jelzáloghitel refinanszírozásnál is segítségemre volt. Azóta is, ha tanácsra van szükségem, maximális bizalommal fordulok hozzá. 

 

pénzügy.sk recenzió
Svitek Szilárd
Komárom, egyetemi tanár

Amikor kikerültem a munkaerőpiacra matematikatanárként, kiszámoltam, hogy +/- mennyi lesz a nyugdíjam, rádöbbentem, itt magamnak fog kelleni félretenni. Ekkor kerestem fel Zolit. Minden kérdésemet megválaszolta, nem ködösített, és nem akart olyat rám erőltetni, amit nem szerettem volna. Családos emberként felmerült bennem az is, hogy ha velem történik valami, a családom anyagi biztonsága ne legyen kérdés. Zoli a biztosításra is talált megoldást. Majd az ingatlanvásárlásnál is az ő tanácsát kértem ki hitelügyben.  Egyenes beszéd, profi hozzáállás, széleskörű tájékozottság. Csak ajánlani tudom.

Silvia

Kinga nagyon kedves, segítőkész, rugalmasan együttműködő üzletasszony. Mindenkinek szívből ajánlom a munkáját. Hónapok óta kontaktusban vagyunk és mostanra jutottunk el megvalósítani az álmunkat a segítségével, amiért nagyon hálásak leszünk. Sosem féltünk tanácsot kérni bármilyen pénzügyi témával kapcsolatban, mindenre korrekt és megbízható választ, illetve megoldást kaptunk.

Tímea
Kassa, egészségügyi nővér

Hitelintézéshez kértem a segítséget, mivel még sosem volt lakáshitelem és nem tudtam mire kell odafigyelnem. Az egész folyamat problémamentes volt, az első találkozón sok minden világos lett, amit addig nem értettem és elmagyarázták az esetleges butkatókat. Segítetőkész csapat.

Adamík József

Több bankban is próbálkoztam a lakáshitelemet intézni vállalkozóként, és már azt hittem, hogy nem járhatok sikerrel a minimális adóbevallás miatt. Adtam egy esélyt Bálintnak, és találtunk mégis olyan bankokat, ahol sikerült hitelt kapnom. Szkeptikus voltam, de többször megtörtént, hogy jobban képben voltak pár dologgal, mint a banki dolgozók akikkel beszéltem.

 

Kik vagyunk?

 Mi nem a rég látott ismerős vagyunk, aki elhív „egy kávéra, mert kihagyhatatlan ajánlata van számodra.” Elítéljük az ilyen mondvacsinált „pénzügyi tanácsadókat”. Egy fiatalos, szakmai csapat vagyunk, akik kézzelfogható módon szeretnénk javítani a szlovákiai lakosság pénzügyi ismeretein. Független pénzügyi tanácsadók vagyunk a Szlovák Nemzeti Bank képesítésével. Mellébeszélés, meggyőzés és díjak nélkül segítünk eligazodni a pénzügyek labirintusában.


Hogyan néz ki velünk egy tanácsadás?

 

 

1. Beszélgetünk és felmérjük a helyzetet.

A legelső lépés az, hogy felveszed velünk a kapcsolatot, mi pedig találkozunk veled egy kávézóban, otthonodban vagy online. A találkozás során felmérjük az aktuális helyzetet – milyen élethelyzetben van, milyen céljaid vannak, milyen kiadásaid és bevételeid. Megnézzük, hol tudjuk a kiadásaidat csökkenteni, bevételeidet növelni.

Független pénzügyi tanácsadók vagyunk, ezért az információk, amiket közölsz velünk, köztünk maradnak, nincs velük semmilyen hátsó szándékunk.

 

 

 

2. Megnézzük a lehetőségeket.

Ha vannak pénzügyi termékeid (bankszámla, biztosítás, befektetés, spórolás, bármi más), azok költségeit és lehetőségeit kielemezzük. Lehet, hogy a számlavezetés díját tudjuk kigazdálkodni (ugye te is örülnél, ha minden év végén egy százassal több lenne a pénztárcádban), lehet, hogy a biztosítást tudjuk olcsóbbra és hatékonyabbra cserélni. A legtöbb ügyfelünk feleslegesen sokat fizet a díjakon – mi ezeket megkeressük.

 

 

 

3. Pénzügyi tervezés és megvalósítás együtt.

Mindenki gazdag akar lenni, de kevesen jutnak el odáig. És az elsőszámú ok az a pénzügyi tervezés hiánya. Gondolj azokra, akik hirtelen jutottak pénzhez: amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is szállt. Csak tervszerű élettel lehet előrébb jutni, ez pedig a pénzügyekre hatványozottan igaz.

A pénzügyi tervezés egy biztos alapzat, amire mindig támaszkodhatunk. Átbeszéljük és lefektetjük, mit szeretnél elérni az életben és milyen lehetőségeid vannak arra – ehhez pedig adunk egy támaszt. Amennyiben pénzügyi terméket szeretnél, vállaljuk az ügyintézés lebonyolítását.

 

 


Itt hallhattál rólunk

 

A Pátria Rádió logója.

​A készülő új adó miatt megeshet, hogy a jövőben nehezebb lehet majd hitelhez jutni (rádiófelvétel, 2023 február)

Mennyit veszít értékéből a párnába varrt spórolás? (rádiófelvétel, 2022 október)

A nők a vagy férfiak az igazán jó befektetők? (rádiófelvétel, 2022 július)

Röviden, tömören a második nyugdíjpillér működéséről (rádiófelvétel, 2022 februrár)

Vélhetően az év végén emelheti az európai központi bank az alapkamatokat (rádiófelvétel, 2022 február)

Miért ne spóroljunk biztosításokon keresztül? (rádiófelvétel - 1. rész, 2. rész)

 

Gombaszögi nyári tábor logója.

Pénz az Isten? (előadásfelvétel – Gombaszög 2019)