Pócsik József

Mindenki számára fontos a pénzügyi biztonság, hiszen ez alapján tervezzük a jövőnket, kalkuláljuk ki a kisebb-nagyobb kiadásokat. Ha ez a felismerés eljön az életünkben, már megtettük az első lépést. Ezután jön a tervezés, ami már egy összetettebb feladat, látva a lehetőségek tárházát. Ha a lakásunkat akarjuk felújítani, szakemberre bízzuk azt: közösen megbeszéljük az igényeket, megtervezzük a felújítást, majd a szakértő lerak elénk egy megoldást – tisztán, részletezve, kikalkulálva. Miért ne tennénk így a pénzügyeinkkel is? Hiszem azt, hogy a legtöbbünk számára érték és biztonság az, ha átlátjuk a pénzügyi lehetőségeinket. Ebben szeretnék segítségül lenni: tisztán, érthetően, részletezve megismertetni mindezt.

 

Specializáció: befektetések

Nemzeti Bank engedély száma: 266309

A leggyakrabban itt vagyok elérhető: Pozsony, Nyugat-Szlovákia

Telefonszám: 0948 006 012

  • Lépjünk kapcsolatba

    Az adatvédelmi tájékoztató tartalmát megismertem, tudomásul vettem és elfogadom, továbbá szabad akaratomból hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez. Ennek értelmében a hozzájárulásomat szimbolizáló ✅ jelölésével önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a megadott személyes adataimat az Adatkezelő az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje.

    CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.