Szolgáltatások

Jelentkezz független és díjmentes tanácsadásunkra!

Szeretnél eligazodni a pénzügyekben? Számíthatsz ránk. Oszd meg velünk kérdésed, elképzelésed és segítünk, hogy a legjobb döntést hozhasd. Az együttműködésünk itt kezdődik ↓

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Vagy hívj fel minket: +421 911 312 646
ERRE SZÁMÍTHATSZ MIUTÁN ÍRSZ NEKÜNK:

 

 

Kollégánk felveszi veled a kapcsolatot miután kitöltötted a kapcsolatfelvételi űrlapot

 
 Találkozunk és konzultálunk. Az irodánkban, az otthonodban, egy kávézóban vagy akár az online térben az otthonod kényelmében. A beszélgetés során elmondod a helyzeted, és kérdéseket teszünk fel, amivel azonosítani tudjuk a problémát és annak forrását.
 

 Összegyűjtjük a számodra legjobb ajánlatokat és megoldásokat. Összehasonlítjuk a piacon elérhető pénzügyi termékeket, kiszámoljuk a lehetséges kimeneteleket, és ismertetjük veled a lehetőségeket. Nincs felesleges marketing, rábeszélés vagy átverés. Azt nézzük, ami Neked jó, a döntést pedig rád bízzuk.

 

Segítünk az ügyintézésben. Ha továbbra is szeretnél velünk együtt dolgozni, segítünk a hitellel, biztosítással, spórolási vagy befektetési számlával járó ügyintézésben. A szerződés megkötése csak az első lépés az együttműködésünkben. Ennél többre vállalkoztunk.

 

Továbbra is ellátunk tanáccsal. Az, hogy felveszel egy hitelt, vagy elkezded az adósságaid törleszteni, csak kezdőlépés. Számos kérdésed lesz még, amit megválaszolunk, haladásod pedig nyomon követjük.