Zsupcsan Zoltán

A Pénzügy.SK alapítója és főszerkesztője

12 éve foglalkozom pénzügyekkel és ügyfelekkel . Hiszek abban, hogy valódi tanácsot csak függetlenül, alapos tudással és szakértelemmel lehet adni.  Tanácsadói tevékenységem mellett a Pénzügy.SK tanácsadói csapat szakmai felkészültségéért is én felelek. 

Specializáció: Befektetések, Hitelek

Nemzeti Bank engedély száma: 212418

A leggyakrabban itt vagyok elérhető: Pozsony, Komárom, Dunaszerdahely, Kassa

Telefonszám: 0911 312 646

 

 

 

320+

sikeres hitelügyintézés

 

 

4,3 millió euró

befektetett összeg

 

 

12 év

tapasztalat

Referenciáim

penzugy.sk velemeny
Seres Csaba
Szoftverfejlesztő

Legyen szó befektetésről, , biztosításról, de akár csak egy pénzügyi tanácsról, amire a nem szakmabeli, csak hosszas kutatás után talál választ. Nekem a Pénzügy.sk csapata eddig mindegyikben segített. Köszönöm, és legközelebb is bizalommal fordulok hozzátok.

Bartalos András, Dunaszerdahely
földmérő

Zoli a legmegbízhatóbb pénzügyi szakember, akivel az évek során találkoztam, aki teljes mértékben naprakész a szlovákiai pénzügyi piaccal kapcsolatban. Ha pénzügyekkel kapcsolatos tanácsra vagy véleményre van szükségem, bátran fordulhatok hozzá. 

Baka, raktáros
Bódis Gergely
Baka, raktáros

Azzal a céllal kerestem meg a pénzügy.sk csapatát, hogy iránymutatást kapjak, mégis milyen lehetőségei vannak egy szerényebb költségvetéssel rendelkező dolgozó embernek. Zoli személyében tökéletes embert találtam erre. A kapcsolatfelvétel és a személyes találkozó is gördülékeny volt. Zoli őszinte és érthető magyarázatokkal szolgált minden kérdésemre. A megbeszélés során több témát is érintettünk. Nálam elsősorban a hosszútávú spórolási lehetőségek és a biztosításokkal kapcsolatos fontos tudnivalók voltak terítéken. Józan és hasznos tanácsokat kaptam, mindenféle erőltetés nélkül. Bátran ajánlom mindenkinek, akiben kérdések vagy kételyek merültek fel valamivel kapcsolatban. Jobb kétszer kérdezni, mint egyszer hibázni - tartja a közmondás.

pénzügy.sk_vélmenény
Kiáts László
Pozsony, informatikus

Mikor felkerestem a pénzügy.sk csapatát, már régóta figyeltem az oldalukat, ami nagyon tetszett. Bevallom nagyon zavart, hogy a pénzügyeimben rendetlenség volt, valamit a bankban sóztak rám, valamit az ismerősök adtak el, valami egyedül próbálgattam, de éreztem, hogy nincs benne rendszer. A találkozón pontosan azt kaptam, amit vártam, minden szektort átfutottunk és helyretettünk. Most már pontosan értem, hogy mit, miért és mennyit fizetek. Csak ajánlani tudom, ne féltejetek felkeresni őket. Nagyon kellemes minden találkozó, nem erőltettek rám semmit.

pénzügy.sk vélemény
Hideghéthy Csaba
Somorja, logisztikai menedzser

A pénzügy.sk csapatával 2017-ben ismerkedtem meg egy előadáson. Meggyőződtem róla, hogy szakértelmük kivételes a pénzügyek terén, viszont a lustaságomnak köszönhetően csak 2020-ban vettem igénybe segítségüket, ami az egyik legjobb döntésem volt. Szemem előtt megnyílt a pénzügyi világ, és azóta hatékonyabban kezelem a pénzügyeimet. Ajánlom a pénzügy.sk csapatát mindenkinek, hiszen bármilyen problémámmal gyorsan és hatékonyan segítenek.

pénzügy.sk vélemény
Szegi Szabolcs
Komárom, Business Intelligence analyst

Zolit és a pénzügy.sk csapatát már több éve ismerem, minden esetben számíthattam a profizmusára és az elhivatottságára. Amit a számokkal meg lehet tenni, azt ő megteszi. Ha bármilyen befektetési, pénzügyi kérdésünk van a családban - legyen az hitel, biztosítás, magánmegtakarítás vagy befektetés - nincsen kérdés, kit keressünk. SZámíthatunk a szakértelmére és az idejére. Csak javasolni tudom! 

pénzügy.sk_vélemény
Gaál Attila
Rimaszomban, menedzser

Zolit régóta ismerem, és amikor szóba kerültek a pénzügyek, segítőkészen a rendelkezésemre állt. Átfogó szakértelmével segítségemre volt a számomra legmegfelelőbb termék kiválasztásában. Csak ajánlani tudom.

pénzügy.sk vélemény
Csala Tamás
Komárom, IT munkatárs

Sajnos volt pár rossz tapasztalatom előttük, amit immár látok, hogy más helyeken mennyire a provízióra állítják be a dolgokat. A pénzügyeimet, csakis velük. Érthetően magyaráznak, kedvesek és az esetemben online tudok kezelni mindent, amit szeretnék.

pénzügy.sk vélemény
Mgr. Farkas Bence, PhD.
Gúta, tudományos munkatárs

A pénzügy.sk csapatával már 2018 óta kapcsolatban vagyok. Zolinak köszönhetően eljutottam a konzervatív befektetési termékektől a befektetési alapokon át a részvényekig. Hivatásomból kifolyólag fontos számora, hogy alaposan megismerjem az összes részletet egy adott termékkel kapcsolatban. A pénzügy.sk  csapata nem csupán értékesít pénzügyi termékeket, hanem különböző szemináriumok keretén belül részletekbemenően tájékoztat és személyre szabott stratégiát állít fel saját preferenciáink illetve a pénzügyi piac által kínált legmegfelelőbb termékek alapján.

pénzügy.sk vélemény
Mydlár Gábor
Pozsony, jogász

Amióta ismerjük egymást, Zoli pénzügyekkel foglalkozik. Kétségen felül több éves tapasztalat, kemény munka és megannyi különböző sikeres ügyfél projekt áll mögötte. Így bátran fordultunk Zolihoz tanácsért különböző élethelyzetekben - akár a második pillérről, lakáshitelről vagy befektetésekről volt szó. Bármilyen körülményes vagy nyakatekert kérelmünk akadt, Zoli mindig feltérképezte a rendelkezésünkre álló lehetséges megoldásokat. Kifejezetten hálás vagyok neki, hogy a 2020-as év elején felkeltette az érdeklődésemet a befektetésekkel kapcsolatban, ami azóta is egyik szenvedélyemmé vált.

profilkép
Brunner Attila
Pódatejed, adminisztratív munkaerő

Zoltánt kb. 6 évvel ezelőtt kerestem meg, mert szerettem volna a családomat pénzügyi szempontból is biztonságban tudni. 
Profi tanácsokat kaptam, mint biztosítási, mint befektetési szempontból, és később a jelzáloghitel refinanszírozásnál is segítségemre volt. Azóta is, ha tanácsra van szükségem, maximális bizalommal fordulok hozzá. 

 

pénzügy.sk recenzió
Svitek Szilárd
Komárom, egyetemi tanár

Amikor kikerültem a munkaerőpiacra matematikatanárként, kiszámoltam, hogy +/- mennyi lesz a nyugdíjam, rádöbbentem, itt magamnak fog kelleni félretenni. Ekkor kerestem fel Zolit. Minden kérdésemet megválaszolta, nem ködösített, és nem akart olyat rám erőltetni, amit nem szerettem volna. Családos emberként felmerült bennem az is, hogy ha velem történik valami, a családom anyagi biztonsága ne legyen kérdés. Zoli a biztosításra is talált megoldást. Majd az ingatlanvásárlásnál is az ő tanácsát kértem ki hitelügyben.  Egyenes beszéd, profi hozzáállás, széleskörű tájékozottság. Csak ajánlani tudom.

Tímea
Kassa, egészségügyi nővér

Hitelintézéshez kértem a segítséget, mivel még sosem volt lakáshitelem és nem tudtam mire kell odafigyelnem. Az egész folyamat problémamentes volt, az első találkozón sok minden világos lett, amit addig nem értettem és elmagyarázták az esetleges butkatókat. Segítetőkész csapat.

Tanúsítványaim