Zsupcsan Zoltán

A Pénzügy.SK alapítója és főszerkesztője

12 éve foglalkozom pénzügyekkel és ügyfelekkel . Hiszek abban, hogy valódi tanácsot csak függetlenül, alapos tudással és szakértelemmel lehet adni.  Tanácsadói tevékenységem mellett a Pénzügy.SK tanácsadói csapat szakmai felkészültségéért is én felelek. 

Specializáció: Befektetések, Hitelek

Nemzeti Bank engedély száma: 212418

A leggyakrabban itt vagyok elérhető: Pozsony, Komárom, Dunaszerdahely, Kassa

Telefonszám: 0911 312 646

 

 

 

280+

sikeres hitelügyintézés

 

 

3,2 millió euró

befektetett összeg

 

 

12 év

tapasztalat

Referenciáim

Amikor kikerültem a munkaerőpiacra matematikatanárként, kiszámoltam, hogy +/- mennyi lesz a nyugdíjam, rádöbbentem, itt magamnak fog kelleni félretenni. Ekkor kerestem fel Zolit. Minden kérdésemet megválaszolta, nem ködösített, és nem akart olyat rám erőltetni, amit nem szerettem volna. Családos emberként felmerült bennem az is, hogy ha velem történik valami, a családom anyagi biztonsága ne legyen kérdés. Zoli a biztosításra is talált megoldást. Majd az ingatlanvásárlásnál is az ő tanácsát kértem ki hitelügyben.  Egyenes beszéd, profi hozzáállás, széleskörű tájékozottság. Csak ajánlani tudom.

Szilárd

Hitelintézéshez kértem a segítséget, mivel még sosem volt lakáshitelem és nem tudtam mire kell odafigyelnem. Az egész folyamat problémamentes volt, az első találkozón sok minden világos lett, amit addig nem értettem és elmagyarázták az esetleges butkatókat. Segítetőkész csapat.

Tímea

Tanúsítványaim

Szöveg a csaptalistában
a pénzügy.sk alapítója