Baráth Kinga

Pénzügyi területen az egyetem befejezése óta dolgozom ügyfelekkel napi szinten, és ez egészen 2014-re nyúlik vissza. Hosszú évekig banki ügyintézőként dolgoztam egy intézményben, ahol tapasztalatokat szereztem a hitelintézésben, biztosítások kötésében, befektetésekben, foglalkoztam magán- és céges ügyfelekkel is. Ezt a tudást igyekszem kamatoztatni és bővíteni a Pénzügy.sk csapat tagjaként és immáron nem egy bankhoz kötve, hanem függetlenül és teljes rálátással a piacra tudom az ügyfeleimnek a legjobb megoldásokat felvázolni. Mindenki szeretne spórolni, vagyont építeni, bebiztosítani a saját- és családja élhetését, saját otthonba költözni, a legtöbbünknek van jelzáloghitelünk is.

A rohanó hétköznapokban a család, a munka és a kikapcsolódás mellett nehéz, hogy ezen a területen is naprakész legyen az ember és ne vesszen el a pénzügyi intézmények bő ajánlatai között. Egyáltalán kell e választani? Szükségem van e arra az adott szolgáltatásra? Korrekt feltétlelekkel kötöttem e meg az adott szerződést? Egyik kérdésre sem kell tudnia a választ, hiszen ez a mi munkánk, a mi feladatunk.

Magyarországi ügyfelek: Mint volt OTP bankos ügyintéző, az OTP által megkötött IAD alapkezelő társaság szerződéseinek kommunikációjában tudok továbbra is segíteni, illetve a szerződések további menedzselésével is bátran keressenek.

Specializáció: biztosítások, hitelek, befektetések

Nemzeti Bank engedély száma: 266484

A leggyakrabban itt vagyok elérhető: Komárom

Telefonszám: 0907 053 881

 

Kép

                                                                  

 

Referenciáim

pénzügy.sk_vélemény
Fodor Csilla
Komárom, gépkezelő

Kingával évekkel ezelőtt találkoztam először, a legkellemesebb banki élményem így hozzá köthető. Már akkor feltűnt, hogy mennyire segítőkész és neki maximálisan az ügyfél az első, akár szerződést kötne, akár bontana. Nagyon jó tanácsokat kaptam tőle, aminek azóta többször is hasznát vettem.Ezek után a pozitív benyomások után örömmel tudtam meg, hogy pénzügyi tanácsadóként dolgozik és elkezdtem követni az oldalát, olvasni a cikkeket, nézni a videóit. Neki köszönhetően első kézből tudom meg a leghasznosabb, legújabb pénzügyi információkat, mindezt érthetően, egyszerűen. Amit még kiemelnék, hogy nagyon megbízható, így mindig lehet rá számítani,üzenetben és személyesen is, ami számomra nagyon fontos. Nagyon sokat tanulok tőle és rövid idő alatt nagyon sok pozitív változást köszönhetek neki a pénzügyeimben. Tiszta szívből ajánlom őt mindenkinek.
 

vélemény_pénzügy.sk
Dobsa Fodor Mónika
Ekecs, néptáncos

Kinga profi, végtelenül segítőkész a pénzügyi szolgáltatások terén, maximálisan megbízható a legjobb megoldás megkeresésében. Számomra a legfontosabb az volt, hogy végre egy pénzügyes, akinek értettem a magyarázatát, mert nem mozgok ezen a területen otthonosan.

Penzugy.sk ajánlás
Makki Szilvia
Nagymegyer, óvónő

Kingára a Facebookon találtunk rá. Szükségünk volt tanácsadásra. Segített kalkulálni, megmutatta a lehetőségeinket, mindezt díjmentesen. Bármikor kérdésünk volt, csak dobtunk egy üzenetet és amikor ideje engedte, máris foglalkozott velünk. Érti a fiatalok "egyszerű emberek" nyelvét, mindent érthetően elmagyaráz, negatív, pozítív dolgokat egyaránt, és ez nagyon megnyugtató. Rengeteg dolgot intézett már nekünk, az álom házikónkat is többek között neki és a profizmusának köszönhetjük.

Silvia

Kinga nagyon kedves, segítőkész, rugalmasan együttműködő üzletasszony. Mindenkinek szívből ajánlom a munkáját. Hónapok óta kontaktusban vagyunk és mostanra jutottunk el megvalósítani az álmunkat a segítségével, amiért nagyon hálásak leszünk. Sosem féltünk tanácsot kérni bármilyen pénzügyi témával kapcsolatban, mindenre korrekt és megbízható választ, illetve megoldást kaptunk.