Baráth Kinga

Pénzügyi területen az egyetem befejezése óta dolgozom ügyfelekkel napi szinten, és ez egészen 2014-re nyúlik vissza. Hosszú évekig banki ügyintézőként dolgoztam egy intézményben, ahol tapasztalatokat szereztem a hitelintézésben, biztosítások kötésében, befektetésekben, foglalkoztam magán- és céges ügyfelekkel is. Ezt a tudást igyekszem kamatoztatni és bővíteni a Pénzügy.sk csapat tagjaként és immáron nem egy bankhoz kötve, hanem függetlenül és teljes rálátással a piacra tudom az ügyfeleimnek a legjobb megoldásokat felvázolni. Mindenki szeretne spórolni, vagyont építeni, bebiztosítani a saját- és családja élhetését, saját otthonba költözni, a legtöbbünknek van jelzáloghitelünk is.

A rohanó hétköznapokban a család, a munka és a kikapcsolódás mellett nehéz, hogy ezen a területen is naprakész legyen az ember és ne vesszen el a pénzügyi intézmények bő ajánlatai között. Egyáltalán kell e választani? Szükségem van e arra az adott szolgáltatásra? Korrekt feltétlelekkel kötöttem e meg az adott szerződést? Egyik kérdésre sem kell tudnia a választ, hiszen ez a mi munkánk, a mi feladatunk.

 

Specializáció: biztosítások, hitelek, befektetések

Nemzeti Bank engedély száma: 266484

A leggyakrabban itt vagyok elérhető: Komárom

Telefonszám: 0907 053 881

 

Kép

                                                                  

 

Referenciáim

 

Kinga nagyon kedves, segítőkész, rugalmasan együttműködő üzletasszony. Mindenkinek szívből ajánlom a munkáját. Hónapok óta kontaktusban vagyunk és mostanra jutottunk el megvalósítani az álmunkat a segítségével, amiért nagyon hálásak leszünk. Sosem féltünk tanácsot kérni bármilyen pénzügyi témával kapcsolatban, mindenre korrekt és megbízható választ, illetve megoldást kaptunk.

Silvia
Szöveg a csaptalistában
pénzügyi tanácsadó