Új taggal bővült csapatunk Pozsonyban

2022. 04. 20.
Profile picture for user zsupcsan-zoltan
Zsupcsan Zoltán
10 éve foglalkozom ügyfelekkel és a pénzügyekkel. Hiszek abban, hogy valódi tanácsot csak függetlenül, alapos tudással és szakértelemmel lehet adni. Azért dolgozom, hogy mindenkit hozzásegítsek a céljai eléréséhez, aki hozzám fordul tanácsért. Gyorsan és magabiztosan vázolom fel bárkinek a lehetőségeit, a különböző termékek előnyeit és hátrányait. Tanácsadói tevékenységem mellett a tanácsadói csapat szakmai felkészültségéért is felelek. Tapasztalataim alapján sajnos ritkaságszámba megy a magasan képzett, objektív, ügyfélközpontú tanácsadó és hatalmas örömömre szolgál, hogy munkatársaimmal azon vagyunk, hogy ezen változtassunk!  Létezik objektív pénzügyi tanácsadás! Régóta foglalkozom pénzügyekkel, amelyek közül a befektetések világa áll hozzám a legközelebb. Bízom benne, hogy tevékenységemmel valós segítséget nyújtok az emberek pénzügyi kérdéseiben, útvesztőiben.
Lépjünk kapcsolatba!
Pócsik József

Áprilistól Pócsik József erősíti pozsonyi irodánkat. 

Józsi már régebb óta nyomon követi a pénzügy.sk oldalt, és felkeresett minket, hogy szeretne csapatunkhoz tartozni pénzügyi tanácsadóként. Eleinte csak főállás mellett  vett részt képzéseinket. Eddigi tapasztalatai sokat segítettek neki a tanulásban. Olvasd el, hogy tekint ő az új szerepkörére.

 

Mivel foglalkoztál, mielőtt belecsöppentél a pénzügyek világába?

Budapesti társadalomtudományi tanulmányaim befejeztével egy pozsonyi multinacionális vállalat csoportvezetőjeként dolgoztam évekig. A több szereplős hazai és nemzetközi projektek vezető tanácsadójaként legfontosabbnak mindig azt tartottam, hogy a megfelelő szakértelem közvetítésével elnyerjem a saját csapatom és a megbízóink bizalmát. Hiszem azt, hogy a bizalom és szakértelem olyan tényezők, amelyek egy projekt sikeres befejezéséhez elengedhetetlenek. Ugyanígy tekintek a pénzügyi tanácsadásra is.

Mi motivált a váltásra?

Főként személyes tapasztalatok vezettek abban, hogy ez idő alatt a pénzügyi területbe mélyebben beleássam magam, és 7 éves nagyvállalati környezetben betöltött vezetői pozíciómat a pénzügyi szektorra váltsam. Saját és a szüleim generációjában is láttam és látom ma is, hogy a munkába fektetett idő mellett szinte semmit nem foglalkozunk azzal, hogy megismerjük a pénzügyi világ adta lehetőségeket, amely által a jelenlegi és jövőbeli megélhetésünket egy tudatos, megfontolt és biztonságos keretbe ágyazhatjuk.

Mit jelent számodra ez a tudatosság?

Mindenki számára fontos a pénzügyi biztonság, hiszen ez alapján tervezzük a jövőnket, kalkuláljuk ki a kisebb-nagyobb kiadásokat, amelyek, valljuk be, hogy elkerülhetetlenek. Éppen ezért tartom azt is elkerülhetetlennek, hogy tudatosan odafigyeljünk arra, hogy ezt a biztonságot időben megteremtsük. Ha ez a felismerés eljön az életünkben, már megtettük az első lépést. Ezután jön a tervezés, ami már egy összetettebb feladat, látva a lehetőségek tárházát. Ha a lakásunkat akarjuk felújítani, szakemberre bízzuk azt: közösen megbeszéljük az igényeket, megtervezzük a felújítást, majd a szakértő lerak elénk egy megoldást – tisztán, részletezve, kikalkulálva. Miért ne tennénk így a pénzügyeinkkel is? Hiszem azt, hogy a legtöbbünk számára érték és biztonság az, ha átlátjuk a pénzügyi lehetőségeinket. Ebben szeretnék segítségül lenni: tisztán, érthetően, részletezve megismertetni mindezt.

Hogyan képzeled el a munkát a pénzügy.sk csapatának tagjaként?

Pénzügyeink nagyon kényes dolgok, és alapvetően a szakma felé is van némi bizonytalanság a fejünkben. Az én célom éppen az, hogy ezt a bizonytalansági faktort zárjam ki partnereim gondolkodásában azzal, hogy nem csupán egy terméket ajánlok, hanem edukálni szeretnék és átláthatóvá tenni a pénzügyi folyamatokat. Röviden: mi, hogyan működik és ez nekünk milyen előnyökkel jár. Ha ezeket átlátjuk, megértjük, akkor sokkal nagyobb biztonsággal vágunk bele egy-egy pénzügyi termék igénybevételébe.