Új taggal bővült csapatunk Pozsonyban

2022. 04. 20.
Profile picture for user zsupcsan-zoltan
Zsupcsan Zoltán
12 éve foglalkozom pénzügyekkel és ügyfelekkel . Hiszek abban, hogy valódi tanácsot csak függetlenül, alapos tudással és szakértelemmel lehet adni.  Tanácsadói tevékenységem mellett a Pénzügy.SK tanácsadói csapat szakmai felkészültségéért is én felelek. 
Lépjünk kapcsolatba!
Bővül a pénzügy.sk csapata Pozsonyba, Pócsik Józsif erősíti azt.

Áprilistól Pócsik József erősíti pozsonyi irodánkat. 

Józsi már régebb óta nyomon követi a pénzügy.sk oldalt, és felkeresett minket, hogy szeretne csapatunkhoz tartozni pénzügyi tanácsadóként. Eleinte csak főállás mellett  vett részt képzéseinket. Eddigi tapasztalatai sokat segítettek neki a tanulásban. Olvasd el, hogy tekint ő az új szerepkörére.

 

Mivel foglalkoztál, mielőtt belecsöppentél a pénzügyek világába?

Budapesti társadalomtudományi tanulmányaim befejeztével egy pozsonyi multinacionális vállalat csoportvezetőjeként dolgoztam évekig. A több szereplős hazai és nemzetközi projektek vezető tanácsadójaként legfontosabbnak mindig azt tartottam, hogy a megfelelő szakértelem közvetítésével elnyerjem a saját csapatom és a megbízóink bizalmát. Hiszem azt, hogy a bizalom és szakértelem olyan tényezők, amelyek egy projekt sikeres befejezéséhez elengedhetetlenek. Ugyanígy tekintek a pénzügyi tanácsadásra is.

Mi motivált a váltásra?

Főként személyes tapasztalatok vezettek abban, hogy ez idő alatt a pénzügyi területbe mélyebben beleássam magam, és 7 éves nagyvállalati környezetben betöltött vezetői pozíciómat a pénzügyi szektorra váltsam. Saját és a szüleim generációjában is láttam és látom ma is, hogy a munkába fektetett idő mellett szinte semmit nem foglalkozunk azzal, hogy megismerjük a pénzügyi világ adta lehetőségeket, amely által a jelenlegi és jövőbeli megélhetésünket egy tudatos, megfontolt és biztonságos keretbe ágyazhatjuk.

Mit jelent számodra ez a tudatosság?

Mindenki számára fontos a pénzügyi biztonság, hiszen ez alapján tervezzük a jövőnket, kalkuláljuk ki a kisebb-nagyobb kiadásokat, amelyek, valljuk be, hogy elkerülhetetlenek. Éppen ezért tartom azt is elkerülhetetlennek, hogy tudatosan odafigyeljünk arra, hogy ezt a biztonságot időben megteremtsük. Ha ez a felismerés eljön az életünkben, már megtettük az első lépést. Ezután jön a tervezés, ami már egy összetettebb feladat, látva a lehetőségek tárházát. Ha a lakásunkat akarjuk felújítani, szakemberre bízzuk azt: közösen megbeszéljük az igényeket, megtervezzük a felújítást, majd a szakértő lerak elénk egy megoldást – tisztán, részletezve, kikalkulálva. Miért ne tennénk így a pénzügyeinkkel is? Hiszem azt, hogy a legtöbbünk számára érték és biztonság az, ha átlátjuk a pénzügyi lehetőségeinket. Ebben szeretnék segítségül lenni: tisztán, érthetően, részletezve megismertetni mindezt.

Hogyan képzeled el a munkát a pénzügy.sk csapatának tagjaként?

Pénzügyeink nagyon kényes dolgok, és alapvetően a szakma felé is van némi bizonytalanság a fejünkben. Az én célom éppen az, hogy ezt a bizonytalansági faktort zárjam ki partnereim gondolkodásában azzal, hogy nem csupán egy terméket ajánlok, hanem edukálni szeretnék és átláthatóvá tenni a pénzügyi folyamatokat. Röviden: mi, hogyan működik és ez nekünk milyen előnyökkel jár. Ha ezeket átlátjuk, megértjük, akkor sokkal nagyobb biztonsággal vágunk bele egy-egy pénzügyi termék igénybevételébe.

Új hozzászólás

Egyszerű szöveg

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.