Értékes taggal bővült a pénzügy.sk csapata Komáromban

2022. 04. 14.
Profile picture for user zsupcsan-zoltan
Zsupcsan Zoltán
12 éve foglalkozom pénzügyekkel és ügyfelekkel . Hiszek abban, hogy valódi tanácsot csak függetlenül, alapos tudással és szakértelemmel lehet adni.  Tanácsadói tevékenységem mellett a Pénzügy.SK tanácsadói csapat szakmai felkészültségéért is én felelek. 
Lépjünk kapcsolatba!
Bővült a pénzügy.sk csapata - Baráth Kinga az új pénzügyi szakértőnk.

Több mint 7 év banki tapasztalattal a háta mögött Baráth Kinga csatlakozott hozzánk.

A Prosight család új taggal bővült! Különösen büszkék vagyunk rá, hogy több mint 7 évnyi banki tapasztalattal a háta mögött Baráth Kinga csatlakozott hozzánk, és ezután az ingatlanhitelek terén szerzett komoly tudásával a mi csapatunkat fogja erősíteni.

Természetesen nálunk nem csak a hitelek a fő profilja, ugyanúgy otthonosan mozog a többi pénzügyi termék, mint a befektetések, biztosítások terén is. Ismerjétek meg Kingát!

 

Hogyan kerültél a pénzügyi világba?

Közgazdaságtanból diplomáztam vállalati gazdaságtan és menedzsment szakon. Szakmailag elég széles volt a skála, amiben gondolkodhattam munka terén, magam sem tudtam mi érdekelne, mire szakosodjak. Végül 2014 nyarán az OTP Bankban kezdtem el dolgozni banki ügyintézőként. Univerzális bankárként dolgoztam, tehát számlákat nyitottam céges és magán ügyfeleknek, szabad felhasználású és ingatlan fedezetű hiteleket oldottam, a partnercég biztosításait és befektetéseit kínáltam plusz a napi szintű szerviz, személyesen, telefonon és emailben.

Mit szerettél a legjobban a szakmádban és mik voltak a hátrányai a banki munkának?

Amiért szerettem a munkám az az volt, hogy ügyfelekkel dolgozhattam, mindenki mást szolgáltatást igényelt, és más odafigyelést. A kihívás, hogy emberekkel dolgozni nem könnyű, engem inkább éltetett.

Azonban sokszor ütköztem olyan helyzetbe, hogy egy kedves ismerős vagy ügyfél megkért, hogy segítsek, viszont a mi bankunkban nem bírálták el a kérvényét pozitívan. Ilyenkor meg volt kötve a kezem, mert nem tudtam vele tovább menni, hogy megoldjuk az ügyét.

És így kerültél a Prosighthoz?

A fejemben pont az említett okok miatt megfordult többször is, hogy váltani kellene. A döntést végül a sors hozta meg helyettem, mivel nagy változások álltak be a bank eladás miatt. Ekkor döntöttem el, hogy ebbe az irányba fogok tovább menni.

 

A piacon rengeteg hasonló szolgáltatásokat nyújtó cég van. Miért pont a Prosight mellett döntöttél végül?

A Prosight Slovensko azért volt a szívemhez legközelebb, mert ők ténylegesen az ügyfél szempontját figyelik és nem a provízió magasságát. A banki éveim során például konkrétan megtapasztaltam, hogy a Prosight munkatársai tudása magasan kiemelkedett a többi cég közül. Teljeskörűen minden információt elmondunk a kliensnek, az illetékeket is kihangsúlyozva. Precíz munkát végzünk, a cég többéves tapasztalattal rendelkezik, fiatalos és innovatív a csapat. Előtte is követtem pl. a Pénzugy.sk oldalt, de nem is voltam vele tisztában, hogy a mi csapatunk áll mögötte :) Tetszett az, hogy az "egyszerű" embereket igyekszünk megtanítania pénzügyi tudatosságra, emberi nyelven elérhetőek cikkek, videók, hanganyagok olyan témákkal, amivel napi szinten találkozik mindenki, és amit sajnos az iskolapadban nem tanítottak meg velünk. Mindezt önzetlenül, nemcsak a konkrét ügyfeleink olvashatják, hanem bárki hozzájuthat ezekhez a cikkekhez, infókhoz.

Miért szereted ezt a munkát?

Mindenképpen előny, hogy a szakmában tudtam maradni, kamatoztatni az eddig tudásom, és erre alapozva tovább tanulni. Az, hogy személyes kontaktusban maradhattam ügyfelekkel, és hogy komplexen ki tudom szolgálni azt az adott klienst, ha a pénzügyeiről van szó. Előnyként élem meg azt is, hogy nem vagyok "bezárva" 8-tól fél 6-ig a fiókba, rugalmasan tudok találkozót megbeszélni az ügyfélhez igazodva, illetve ha neki nem megoldható, hogy bejöjjön az irodánkba, akkor bárhol tudok vele találkozni :)

 

Szakmai életrajz
Baráth Kinga közgazdaságtanból diplomázott, vállalati gazdaságtan és menedzsment szakon. 2014 nyarán kezdett el az OTP Bankban dolgozni, ezután több mint 7 évig dolgozott banki ügyintézőként, univerzális bankárként. Az utolsó időkben a fiókvezető helyettese volt. Jelenleg Komáromban él.

Új hozzászólás

Egyszerű szöveg

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.