Segítünk az IAD befektetési termékek magyarországi ügyfelei számára

2023. 12. 01.
Profile picture for user zsupcsan-zoltan
Zsupcsan Zoltán
12 éve foglalkozom pénzügyekkel és ügyfelekkel . Hiszek abban, hogy valódi tanácsot csak függetlenül, alapos tudással és szakértelemmel lehet adni.  Tanácsadói tevékenységem mellett a Pénzügy.SK tanácsadói csapat szakmai felkészültségéért is én felelek. 
Lépjünk kapcsolatba!
IAD alapkezelő társaság

Az OTP Bank szlovákiai bankot a ČSOB Bank vásárolta fel

Nemrégiben Szlovákiában az OTP Bank, amely az IAD ingatlan alap befektetési termékeit is kínálta (www.iad.sk), 3-4% hozammal euróban, kivonult a piacról. Ez a változás különösen azokat is érintette, akik a magyar-szlovák határ mentén élnek és euró alapú befektetést kerestek Szlovákiában az OTP bank ügyfeleiként. Az OTP helyét a ČSOB Bank vette át, azonban a ČSOB saját befektetési termékeit kínálja, és ezért nem folytatja az IAD alapkezelő termékeinek értékesítését és további ügyintézését.

A magyarországi ügyfelek dilemmája

Ez a helyzet nehéz helyzetbe hozta a magyarországi ügyfeleket, akik most tanácstalanok, mivel az IAD alapkezelő nem foglalkozik közvetlenül az ügyfelekkel, és a ČSOB Bank sem vállalta át őket. 

A megoldás: Mi vagyunk a kapcsolat, forduljon hozzánk bizalommal

Mivel a Penzügy.SK Szlovákiában bejegyzett független tanácsadókból áll, és rendelkezünk a szükséges szakértelemmel és kapcsolatokkal, hogy segítsünk ezen ügyfeleknek. Többnyelvű csapatunk magyarul és szlovákul is folyékonyan beszél, és közvetlen partnerkapcsolatban állunk az IAD társasággal.

Felhívás az érintett ügyfelekhez

Ha Ön az IAD befektetési társaság bármely termékének a magyarországi ügyfele, és útmutatásra vagy segítségre van szüksége a befektetése kezelésében, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk Önnek a befektetései menedzselésében, és biztosítsuk, hogy a lehető legjobb döntéseket hozza. Segítünk az online hozzáaférés kigenerálásával is, ha ezzel nem rendelkezik.

Hogyan érhet el minket?

Keressen minket e-mailben, telefonon, vagy látogasson el személyesen komáromi (Komárno), párkányi (Štúrovo), érsekújvári (Nové Zámky), pozsonyi (Bratislava) irodáinkba. Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy személyre szabott tanácsot nyújtson és segítsen az IAD termékekkel kapcsolatos minden kérdésében.

Telefonon az alábbi kollégáinkkal is felveheti a kapcsolatot:

barath_kinga_penzugy.sk

 

         Komárom/Párkány: Baráth Kinga 00421 907 053 881

 

 

zsupcsan_zoltan_penzugy.sk

 

       Pozsony/Érsekújvár: Zsupcsan Zoltán, 00421 911 312 646

 

 

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az ürlapunkon keresztül és mi felkeressük Önt: https://penzugy.sk/kapcsolat

 

Az IAD alapkezelő azóta is és továbbra is nagyon szép 4%-os stabil hozamot biztosít euróban a befektetőknek. A befektetésük biztonságos helyen és kezekben van:
 

IAD ingatlan alap
IAD ingatlan alap hozama 2007 óta

Itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek és biztosítsuk, hogy befektetései továbbra is biztonságban és jó kezekben legyenek. 

Új hozzászólás

Egyszerű szöveg

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.