Lakáshitel-infó: A VÚB bekeményít az ügyfelekért folytatott harcban

2017. 04. 19.
Profile picture for user zsupcsan-zoltan
Zsupcsan Zoltán
10 éve foglalkozom ügyfelekkel és a pénzügyekkel. Hiszek abban, hogy valódi tanácsot csak függetlenül, alapos tudással és szakértelemmel lehet adni. Azért dolgozom, hogy mindenkit hozzásegítsek a céljai eléréséhez, aki hozzám fordul tanácsért. Gyorsan és magabiztosan vázolom fel bárkinek a lehetőségeit, a különböző termékek előnyeit és hátrányait. Tanácsadói tevékenységem mellett a tanácsadói csapat szakmai felkészültségéért is felelek. Tapasztalataim alapján sajnos ritkaságszámba megy a magasan képzett, objektív, ügyfélközpontú tanácsadó és hatalmas örömömre szolgál, hogy munkatársaimmal azon vagyunk, hogy ezen változtassunk!  Létezik objektív pénzügyi tanácsadás! Régóta foglalkozom pénzügyekkel, amelyek közül a befektetések világa áll hozzám a legközelebb. Bízom benne, hogy tevékenységemmel valós segítséget nyújtok az emberek pénzügyi kérdéseiben, útvesztőiben.
Lépjünk kapcsolatba!
unnamed.png
A kamatok sosem voltak ennyire alacsonyak, mint napjainkban. Szinte minden bank már 1,2-1,6% közötti kamatlábakra kínálja hiteleit, ezért a bankoknak újabb és újabb dolgokat kell kitalálniuk, hogy bevonzzák az új ügyfeleket. A VÚB is bekeményített, és egy meglepő lépésre szánta el magát.

A VUB bank újabban átfizeti az ügyfelei bütetését, amelyet aktuális bankuktól kaptak refinanszírozáskor. 

Magyarázat: Ha hitelünket az egyik bankból a másikba visszük át, és ez nem a fixáció lejártakor történik, az aktuális bank 1%-os büntetést ró ki az ügyfélre. Tehát ha 100.000 eurós hitelünk van, a régi bankunk 1000 eurónyi buntetést szabhat ki ránk búcsúzáskor. És pontosan ezt a büntetést vállalja magára a VÚB.

A mobilszolgáltatók példájára

Hasonló ez, mint az O2 telefonszolgáltató legutóbbi kampánya, amely szintén átfizette az új ügyfelek büntetést, ha a Telekomtól, illetve az Orange-tól távoztak.

A történetben van azonban egy csavar: az ajánlat csak három bank ügyfeleinek szól: A VÚB csak akkor állja a büntetésünket, ha az aktuális hitelünket a Prima bankból, Sberbankból, esetleg a Tatra bankból hozzuk át.

Itt jegyezném meg, hogy a Tatra bank ugyanezt kínálja az összes konkurens bank kliensei számára. ;)

Végül pedig álljon itt még egy gyors áttekintés az ingatlanhitelek aktuális kamatlábairól:

 

Image
bankok2016aprilis.png