Értékes taggal bővült a Pénzügy.SK tanácsadói csapata

Ismerjétek meg Baráth Kingát Komáromból

Különösen büszkék vagyunk rá, hogy több mint 7 évnyi banki tapasztalattal a háta mögött Baráth Kinga csatlakozott hozzánk, és ezután a hitelek terén szerzett komoly tudásával a mi csapatunkat fogja erősíteni. Természetesen nálunk nem csak a hitelek a fő profilja, ugyanúgy otthonosan mozog a többi pénzügyi termék, mint a befektetések, biztosítások terén is. Ismerjétek meg Kingát!

Értékes taggal bővült a Pénzügy.SK tanácsadói csapata

 

Hogyan kerültél a pénzügyi világba?

Közgazdaságtanból diplomáztam vállalati gazdaságtan és menedzsment szakon. Szakmailag elég széles volt a skála, amiben gondolkodhattam munka terén, a kezdetekben magam sem tudtam mi érdekelne, mire szakosodjak. Végül 2014 nyarán az OTP Bankban kezdtem el dolgozni banki ügyintézőként. Univerzális bankárként dolgoztam, tehát számlákat nyitottam céges és magán ügyfeleknek, szabad felhasználású és ingatlanfedezetű hiteleket oldottam, a partnercég biztosításait és befektetéseit kínáltam plusz a napi szintű szerviz, személyesen, telefonon és emailben.

Mit szerettél a legjobban a banki szakmában?

Amiért szerettem a munkám az az volt, hogy ügyfelekkel dolgozhattam, mindenki más szolgáltatást igényelt, és más odafigyelést. A kihívás, hogy emberekkel dolgozni nem könnyű, engem inkább éltetett.

Mik voltak a hátrányai a banki munkának?

Sokszor ütköztem olyan helyzetbe, hogy egy kedves ismerős vagy ügyfél megkért, hogy segítsek neki, viszont ha pl. a bankunkban nem bírálták el a kérvényét pozitívan, esetleg nem a legjobb feltételeket kapta meg, akkor meg volt kötve a kezem, mert nem tudtam bankon belül az ügyét tovább vinni.

Nem lehet mindegyik bank minden téren (hitelek, nyugdíj, befektetések) a legjobb, így gyakran megesik, hogy az ügyfél nem tudja minden igényére a legjobb megoldást találni egy bankban. És itt kezdődik a tanácsadói szakma lényege.

És így kerültél a Pénzügy.SK-hoz?

A fejemben pont az említett okok miatt megfordult többször is, hogy váltani kellene. A döntést végül a sors hozta meg helyettem, mivel nagy változások álltak be a bank eladása miatt. Ekkor döntöttem el, hogy ebbe az irányba fogok tovább menni.

ORIGINAL snímka-obrazovky-2021-11-19-o 143553.png

A piacon rengeteg pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cég van. Miért pont a Pénzügy.SK mellett döntöttél végül?

A Pénzügy.SK azért volt a szívemhez legközelebb, mert elsősorban az ügyfél szempontját figyelik és nem a provízió magasságát. A banki éveim során például konkrétan megtapasztaltam, hogy a Pénzügy.SK munkatársai tudása magasan kiemelkedett a többi cég közül ami szimpatikus volt. Teljeskörűen minden információt elmondunk az érdeklődőknek, nem csak a pozitív oldalát, de az illetékeket és hátrányait is kihangsúlyozva minden terméknek. Precíz munkát végzünk, a cég többéves tapasztalattal rendelkezik, fiatalos és innovatív a csapat. Előtte is követtem a Pénzügy.sk oldalt, és tetszett a hozzáállásuk :) Tetszett az, hogy az "egyszerű" embereket igyekszünk megtanítani a pénzügyi tudatosságra, emberi nyelven elérhető cikkekkel, olyan témákban, amelyekkel napi szinten találkozik mindenki, és amit sajnos az iskolapadban nem tanítottak meg velünk. Mindezt önzetlenül, nemcsak a konkrét ügyfeleink olvashatják, hanem bárki hozzájuthat ezekhez a cikkekhez, információkhoz.

Miért szereted ezt a munkát?

Úgy látom, hogy a hétköznapi rohanó világban az embereknek nagy lelki terhet jelent, hogy maguk tartsák rendbe a pénzügyeiket, lakhatásukat, a családi kasszát és szinte lehetetlen, hogy átlássák a pénzpiacot a munkájuk, családjuk mellett. Őszintén örömmel tölt el, hogy le tudom venni a vállukról ezt a terhet, úgy, hogy több idejük és energiájuk maradjon minden másra ami számukra örömet okoz.

Örülök, hogy, személyes kontaktusban lehetek továbbra is az ügyfelekkel, és hogy most már komplexen ki tudom szolgálni az érdeklődőket, bármely pénzügyi intézményről is legyen szó. Előnyként élem meg azt is, hogy nem vagyok "bezárva" 8-tól 6-ig a fiókba, rugalmasan tudok találkozót megbeszélni az ügyfelekhez igazodva, bárhol ahol nekik megfelel.

 

Baráth Kinga közgazdaságtanból diplomázott, vállalati gazdaságtan és menedzsment szakon Komáromban. 2014 nyarán kezdett el az OTP Bankban dolgozni, ezután több mint 7 évig dolgozott banki ügyintézőként, univerzális bankárként, ahol elégedett ügyfelek százairól gondoskodott. Az utolsó időkben a fiókvezető helyettese volt és továbbra is Komárom környékén tevékenykedik a Trend irodaházban a volt OTP fiók felett.


Ezt feltétlenül olvasd el!

Így fektess be 2022-ben Így fektess be 2022-ben

Ezek még érdekelhetik

  • Könyvajánló #2: Babilon leggazdagabb embere

  • Kezeld okosan a pénzügyeid!

  • Új értékes taggal bővült a Pénzügy.SK tanácsadói csapata

  • Könyvajánló #1: Robert T. Kiyosaki - Gazdag papa, szegény papa

  • Könyvajánló #3: Edd meg a békát! - személyes hatékonyság Brian Tracytől